Close
Bel voor advies 085-0437291

Producten van Mobisit

Mobisit
Beweging is het beste medicijn


Bij elke nieuwe bevinding worden artsen steeds zekerder: beweging kan medische wonderen veroorzaken. Het kan het leven verlengen, ziekten voorkomen en zelfs genezen. Net als een medicijn met hoge dosering, activeert fysieke activiteit een groot aantal fysiologische processen. Het hart klopt sneller, de bloedsomloop wordt gestimuleerd. De spieren worden versterkt, de spanning en de resulterende symptomen worden sterk verminderd. Tientallen neurotransmitters en gelukshormonen stromen naar het hoofd en creëren nieuwe neurale paden in de hersenen. Oefening geneest ziek weefsel, nieuwe cellen groeien.


Het effect van lichaamsbeweging op de conditie en gezondheid van het lichaam is zo complex dat artsen tegenwoordig alleen kunnen gissen naar de ware omvang van zijn helende krachten. 
Maar één ding is zeker: lichaamsbeweging is gunstig voor veel meer ziekten dan eerder werd gedacht.
Dit effect is al gerapporteerd in talrijke artikelen in bekende en gerenommeerde kranten, televisieprogramma's en tijdschriften.


Degenen die regelmatig trainen, nemen de beste stap om ziekten te voorkomen, zoals overgewicht, hoge bloeddruk, type 2 diabetes, hartaanvallen, osteoporose, kanker en nog veel meer. Actieve mensen hebben minder last van stress, slaapstoornissen en chronische vermoeidheid. Oefening is ook een bewezen behandeling voor depressie.


"Regelmatige lichaamsbeweging bevordert de gezondheid, verhoogt het welbevinden en verbetert de kwaliteit van het leven" , zo concluderen talrijke sportgeneeskundige onderzoeken.


10.000 STAPPEN PER DAG?


Het is wetenschappelijk bewezen dat 10.000 stappen per dag nodig zijn om fit en gezond te blijven. Maar 10.000 stappen zijn ongeveer 5 kilometer (3.125 mijl), en de meeste mensen in Duitsland bereiken dit niveau niet. 
Maak je geen zorgen. Deze afstand is niet langer een uitdaging met de mobisit. Het motto is nu: "leun achterover en voorkom ziekte". Omdat je met de veelzijdige oefeningswizard een effect kunt bereiken dat vergelijkbaar is met lopen gedurende anderhalf uur zittend en op een andere manier betrokken. Moeiteloos, comfortabel en zacht. Iedereen zou de tijd moeten nemen en genieten van de ervaring.

Laat 1 - 1 1 artikel zien
Laat 1 - 1 1 artikel zien
Close