Close
Bel voor advies 085-0437291

Producten van Walkdesk


DE EVOCARDIO WALKDESK™


Te veel zitten is slecht voor je gezondheid. Dat is waar, zelfs als je niet te zwaar bent en regelmatig aan lichaamsbeweging doet, suggereert recent onderzoek. Mensen zijn bedoeld om op te staan en te bewegen. De hoogwaardige productenvan Evo Cardio geven je de vrijheid om aan je bureau te trainen terwijl je op kantoor of thuis aan het werk bent. Je zult je energiek, gefocust en gezond voelen. Wanneer u zich gezond voelt is het gemakkelijker om goed te eten en om gemotiveerd te blijven om meer te bewegen.


De oplossing voor te weinig beweging


Elke beweging helpt, even opstaan, stretchen, rondwandelen, noem maar op! Idealiter zou je elke 20 minuten moeten opstaan om wat te bewegen.
Een van de gezondste oplossingen is een Walkdesk™. Dit is een verhoogd bureau dat over een loopband gemonteerd wordt. De bedoeling is dat je enkele uren per dag tegen lage snelheid (0,8-2 km/h) slentert, terwijl je je taken uitvoert. Wandelen is een natuurlijke beweging waarbij je niet moet nadenken en het heeft zeer gezonde effecten op je lichaam. Zo zorgt het voor een sterke en gezonde bloedcirculatie, versterkt het je botten en je immuunsysteem, verbetert het de werking van je hersenen en zorgt het voor een betere concentratie (en verhoogde productiviteit).


Een extra pluspunt is dat je veel meer calorieën verbrandt tijdens het wandelen en je dus kan vermageren terwijl je werkt. Bovendien is het rustgevend, heeft het een positief effect op stress en angstigheidverbetert het je houding en klink je veel levendiger dan wanneer je zit. Een half uur sporten per dag (algemene richtlijn voor een gezonde levensstijl) kan de negatieve effecten van een hele dag zitten niet compenseren, maar overdag meer bewegen dient ook niet ter vervanging van intensief sporten. Het is een aanvulling om de schade van langdurig zitten tegen te gaan!

Geen producten van deze fabriekant.

Close