Close
Bel voor advies 085-0437291

Producten van Stand4work

Stand4Work


STAAT U HIER EENS EVEN BIJ STIL


Wat doet u op dit moment? Leest u deze tekst zittend? Een grote kans van wel! We zitten namelijk met gemak zo’n 8 tot 11 uur per dag. Eerst in de auto naar het werk, dan op het kantoor, ’s avonds aan tafel tijdens het eten en ten slotte op de bank voor de tv.
Deze zitcultuur in de huidige maatschappij brengt vele gezondheidsrisico’s met zich mee. Het geeft een verhoogde kans op vroegtijdig overlijden en vergroot het risico op de ontwikkeling van onder andere diabetes, hart- en vaatziekten en kanker. Ook krijgen we er stress van en veroorzaakt het depressies.


STAAND WERKEN: ENERGIEK & EFFICIËNT


Vergaderen. Men neemt plaats in een comfortabele bureaustoel, om er vervolgens zo’n twee uur lang te blijven zitten. Als we alleen al kijken naar de vele gezondheidsrisico’s, is het begrijpelijk dat we deze vergaderingen steeds vaker de rug toe keren. Bedrijven kiezen daarom steeds vaker voor een staande vergadering. Dit is niet alleen gezonder, het is ook nog eens veel efficiënter! Wist u dat een staande vergadering zo'n 34% sneller verloopt?

Laat 1 - 2 of 2 artikelen zien
Laat 1 - 2 of 2 artikelen zien
Close