Close
Bel voor advies 085-0437291

Producten van Togu

Togu


Het familiebedrijf TOGU GmbH werd in 1956 in Prien am Chiemsee opgericht door Toni en Gust Obermaier en is uitgegroeid tot een wereldwijd bekend merk op het gebied van gezondheid, fitness en sport.


TOGU staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid, zowel voor innovatie als voor traditie. Togu bereikt voortdurend de hoogste kwaliteitsnormen door te investeren in de locatie Duitsland en door hen werknemers te vertrouwen.


Het kwaliteitszegel "Made in Germany", de vasthoudendheid om een ​​goed idee gerealiseerd te zien en de wens om zelf iets te maken, zijn de motivatie van Togu.


De mens in zijn verschillende levensfasen staat centraal in Togu zijn ontwikkelingen en producten. Togu wilt dat u gezond bent, verplaatst en fit door het leven en u ondersteunen door de voortdurende ontwikkeling van onze producten en trainingsconcepten. Hier werkt Togu nauw samen met gerenommeerde fitness trainers en therapeuten, artsen en sportwetenschappers.


TOGU - kwaliteit made in Germany. ongeveer 90% van de producten die u in het aanbod vindt, worden geproduceerd in ons hoofdkantoor in Prien am Chiemsee. Transparantie en openheid is belangrijk voor Togu: zelfs de besten kunnen niet alles doen. Daarom vervolledigt Togu het uitgebreide assortiment zelf gemaakte artikelen met producten van andere kwaliteitsproducenten wereldwijd. Togu werkt op de lange termijn en met vertrouwen samen met alle leveranciers.

Laat 1 - 2 of 2 artikelen zien
Laat 1 - 2 of 2 artikelen zien
Close