Close
Bel voor advies 085-0437291

Bureaufiets Er is 1 product

Een bureaufiets maakt het mogelijk om te fietsen terwijl je zit ! Voor mensen met een kantoorbaan is het vaak lastig om voldoende lichaamsbeweging te krijgen. Met een bureaufiets is dit gelukkig geen probleem meer. Door het fietsend werken worden we fitter, creatiever en productiever.

Laat 1 - 1 1 artikel zien
Laat 1 - 1 1 artikel zien

De voordelen van een bureaufiets

Het fietsend werken brengt veel voordelen met zich mee. Doordat we in beweging blijven, blijft ons brein actief en zijn we meer geconcentreerd. Er is bijvoorbeeld uit onderzoek gebleken dat we door het bewegend werken wel 30% sneller kunnen lezen ! Naast de geestelijke voordelen is een Deskbike of Oxidesk( bureaufiets met werkblad) fysiek ook zeer gunstig. Door langdurig stilzitten krijgen mensen vaak last van rug- en nekklachten. Door het bewegend werken worden deze afgenomen en blijven we gezond. Fiets je fit dus !

Ervaringen

Gebruikers van een Deskbike of Oxidesk geven veel positieve reviews over de bureaufiets. Vaak krijgen wij te horen dat mensen vóór het bewegend werken vaak vermoeid en suf waren door het langdurige zitten. Na de aanschaf van een bureaufiets voelen gebruikers zich vaak energieker en actiever.

Advies

Wilt u ook een bureaufiets kopen ? Neem voor vrijblijvend advies gerust contact met ons op. De deskbike is bij ons leverbaar in meerdere kleuren en eventueel ook met een passend bureau en/of bureaustoel.

 

Close