Close
Bel voor advies 085-0437291

Producten van Interstuhl

Interstuhl


INTERSTUHL BESCHIKT OVER TWEE STERKE MERKEN
Interstuhl voor kantoor en Bimos voor industrie en laboratorium. De beide merken richten zich op verschillende toepassingsgebieden en doelgroepen, zijn echter met elkaar verbonden door meer dan 50 jaar zitkennis en hetzelfde doel: met hoogwaardige zitoplossingen de vitaliteit en de productiviteit van de 'veelzitter' te versterken en klanten zo een concurrentievoordeel te bieden. Ruim 650 medewerkers produceren ambachtelijke Duitse producten. Wij leven 'Made in Germany' met overtuiging. Het behalen van de beste prestaties is de motor.  HET MERK INTERSTUHL: ENJOY SEATING PERFORMANCE
Het merk Interstuhl omvat alle soorten zitten op kantoor. Het productassortiment varieert van zitoplossingen voor ontvangstruimtes en wachtkamers via kantoorwerkplekken tot aan communicatie- en ontspanningsruimtes. Buiten het bureau is Interstuhl pionier op het gebied van succesvolle bedrijfscommunicatie. In de zitoplossingen van Interstuhl worden innovatieve en uitgekiende ingenieursprestaties gecombineerd met verrassende en met alle zintuigen te ervaren esthetiek en optimale ecologische, economische en ergonomische efficiency. Zo ontstaan stoelen en meubels met zeer veel zitcomfort. De verkoop vindt uitsluitend via speciaalzaken plaats en op basis van hun deskundige advisering.(zoals ABkantoor)

HET MERK BIMOS: VAKKENNIS, TECHNISCHE DESKUNDIGHEID EN PASSIE VOOR DE BESTE INDUSTRIE- EN LABORATORIUMSTOELEN
Bimos is het toonaangevende merk voor de beste industrie- en laboratoriumstoelen in Europa. Met vakkennis, technische deskundigheid en passie zorgen wij al ruim 50 jaar ervoor dat mensen op elke werkplek productief, gezond en graag zitten. Het merk Bimos omvat zeer gespecialiseerde en hoogwaardige zitoplossingen voor het werk in de productie, in het laboratorium, in schone ruimtes, op ESD-werkplekken en bij staand werken. Wij beschouwen de stoel als schakel tussen mens en productie. Alle zitoplossingen zijn perfect afgestemd op het toepassingsgebied en de individuele ergonomische eisen van het betreffende werk. Hiervoor werkt Interstuhl met speciale ergonomieconcepten voor industrie en laboratorium. Met kennis, deskundig advies en engagement biedt Interstuhl de best mogelijke oplossingen en zorgen voor goed onderbouwde beslissingen. Betrouwbaarheid en snel reageren zijn de kenmerken - zowel bij de advisering, opleidingen of bemonstering, qua levertijden en bij de after-sales support.

Per pagina
Laat 1 - 18 of 24 artikelen zien
Laat 1 - 18 of 24 artikelen zien
Close