Close
Bel voor advies 085-0437291

Producten van Varier

Varier


Over Varier


Varier is een modern Scandinavisch merk geïnspireerd door beweging. De producten staan ​​bekend om hun superieure kwaliteit en moeiteloos ontwerp en belichamen activiteit, vrijheid en innovatie. Varier streeft ernaar om meubels te ontwerpen die zowel esthetisch als goed voor u zijn. Sinds 1979 bieden de stoelen een unieke compromisloze ervaring. Ze zijn zorgvuldig ontworpen in nauwe samenwerking met enkele van de meest iconische Scandinavische ontwerpers, waaronder Opsvik, Øie, Ekstrøm, Salto en Sigsgaard, en zijn algemeen erkend voor hun positieve effecten op de gezondheid.


Zittend bewegen


Als de grondleggers van beweging die sinds 1979 zit, is beweging de essentie van het merk geweest en een centraal element in elke stoel die Varier ontwerpt. De theorie over zitten is heel simpel: als we horen te bewegen, bewegen we!


Varier en ontwerpers investeren continu in innovatief ontwerp waarmee ze de beste stoelen voor de gezonde kantoor-, woon- en stedelijke omgeving kunnen leveren. Varier wilt klanten blijven boeien met originele producten die ontworpen zijn om de beweging in hun dagelijks leven te verhogen. Varierstoelen geven bewegingsvrijheid aan het lichaam, precies zoals de natuur het bedoeld heeft.


Geschiedenis


Opgericht in 2006, ontwerpt en produceert Varier stoelen die met uw lichaam meebewegen. Beweging is een centraal ontwerpelement van alle stoelen van Varier. Het assortiment omvat iconische stoelen zoals de Variable balans, de originele knielstoel ontworpen door Peter Opsvik in 1979. Varier streeft ernaar nauw samen te werken met toonaangevende ontwerpers om producten te maken die nadenken over zitten. 


Varier is gevestigd in Oslo, Noorwegen en is te vinden in de huizen, kantoren, klinieken en onderwijsinstellingen van meer dan 40 landen over de hele wereld. Met vestigingen in Italië en Duitsland en exclusieve distributeurs in de VS, Japan en Zuid-Korea, heeft Varier een sterke wereldwijde aanwezigheid. 

Laat 1 - 7 of 7 artikelen zien
Laat 1 - 7 of 7 artikelen zien
Close