Close
Bel voor advies 085-0437291

Werkjefit, uw partner voor ergonomische kantoorinrichting

Werkjefit levert al meer dan 15 jaar producten en kantooroplossingen voor klanten door heel Nederland. Wij werken nauw samen met vele meubelfabrikanten, zodat wij kunnen leveren vanuit een zeer groot assortiment en altijd tegen de scherpste prijzen. Wij kunnen ook de montage voor u verzorgen. 

Vraag gerust een offerte aan, ook als het gewenste product nog niet te vinden is in onze webshop. Indien het gaat om grotere aantallen, kunnen wij u een extra scherp geprijsde aanbieding op-maat toesturen. We staan altijd klaar om u een persoonlijk advies te geven. Zelfs een interieur- en/of verlichtingsplan in 3D kunnen wij voor u verzorgen. Informeer naar de mogelijkheden.

Werkjefit als Projectinrichter en Totaalleverancier
Behalve dat u snel en eenvoudig kunt bestellen via onze webshop, kunnen wij u als totaalleverancier helpen met een complete interieuroplossing. Wij doen dit hoofdzakelijk voor kantoren, maar leveren ook voor klanten binnen het onderwijs, overheid, de zorg en horeca. Vanuit een breed assortiment op het gebied van meubelen, vloeren, raamdecoraties, afbouw en accessoires, maken wij voor u het meest optimale interieurvoorstel.

Kwaliteitsproducten
De producten van Werkjefit zijn hoogwaardige en voldoen aan de ARBO eisen. Zo bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct voor een scherpe prijs. De producten kunnen voor u gemonteerd en ingesteld worden. Met een persoonlijke werkplekinstructie kunnen wij uw medewerkers motiveren om gezond te werken.

Wij bespreken graag met u uw wensen en plannen.

Onze adviseur of interieurontwerper kan dit vertalen in een passend ontwerp en offerte.

Professioneel en snel!

Bel ons of stuur een mail:

085-0437291

verkoop@interioshops.nl

Kantoor / Showroom:
Cornelis Houtmanstraat 24
7825VG  Emmen
k.v.k. 59942797


Close