Close
Bel voor advies 085-0437291

Projectinrichting

Heeft u de plannen om een kantoor te veranderen of in te richten? Werkjefit denkt verder dan alleen de vormgeving, vitaliteit en ergonomie wordt door ons niet vergeten. Onze afdeling vormgeving werkt samen met onze ergonomisch adviseurs, zodat bij uw nieuwe inrichting design en ergonomie perfect bij elkaar aansluiten. Door een vitale werkplek te creëren kan er vol energie en plezier op de werkplek gepresteerd worden. 

Vormgeving

Voor de vormgeving van uw kantoor wordt er een afspraak gemaakt met onze interieur afdeling. Wij nodigen u dan uit in onze interieur studio, waar uw wensen worden besproken. Hier beschikken wij over een uitgebreid assortiment aan materialen en stalen, die vervolgens verwerkt worden in een 3D interieur ontwerp. 

Ergonomie

Bij het vormgeven van uw werkplek wordt meteen rekening gehouden met de ergonomie en dynamiek op het kantoor. Hiervoor gaat u in gesprek met een van onze ergonomen, die met u het juiste meubilair afstemt voor uw werkzaamheden en personeel.

Vrijblijvend advies gesprek 

Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw kantoor? Ons team staat altijd klaar voor een vrijblijvend advies gesprek. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Voor een snel antwoord staan onze medewerkers via de livechat ook voor u klaar!

NEEM CONTACT OP

Voorbeelden

Onderstaand ziet u enkele door ons gerealiseerde projecten.

Werkjefit ontwerp

Werkjefit ontwerp

Werkjefit ontwerp


Close