Close
Bel voor advies 085-0437291

Levering

Naast onze eigen producten van hoge kwaliteit leveren wij ook vele andere merken, vaak rechtstreeks vanaf de leverancier naar uw huis. Ook bieden wij veel producten die op basis van uw wensen speciaal worden gefabriceerd.

Daarom werken wij met veel verschillende leveranciers en de bijbehorende levertijd. Bij elk product vind u een indicatie van de te verwachten levertijd. Na uw bestelling nemen wij altijd contact met u op om samen met u afspraken te maken om de levering zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Heeft u speciale wensen of dagen waarop niet geleverd kan worden, neem dan gerust contact met ons op.

Retourneren

Particulier

Bent u een particuliere klant? Dan heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, tenzij het product naar uw specificaties is fabriceert. Na annulering heeft u 14 dagen de tijd om uw bestelling naar ons terug te sturen. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Het volledige orderbedrag (incl. verzendkosten) zullen na ontvangt van uw retour binnen 14 dagen worden overgemaakt naar uw bankrekening. Contante uitbetaling in de showroom is uit veiligheidsredenen niet mogelijk.

Indien u niet alles, zover redelijkerwijs mogelijk, in de originele staat en verpakking terugzend of er blijken meegeleverde toebehoren te ontbreken kan er naar verhouding een bedrag in mindering worden gebracht op wat wij u terugbetalen.

Om gebruik te maken van dit recht of vragen kunt u contact met ons opnemen.

Bedrijf

Wij hebben graag tevreden klanten. Bent u ontevreden? Neem dan meteen contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar een geschikte oplossing. 

Interioshops BV
Cornelis Houtmanstraat 24
7825VG Emmen

Tel: 085-0437291
E-mail: verkoop@interioshops.nl


Close