Close
Bel voor advies 085-0437291

Swopper  Er zijn geen producten in deze categorie

De Swopper maakt het mogelijk om te bewegen terwijl u zit. Door deze dynamische kruk wisselt het lichaam constant van houding en blijven onze spieren in beweging. De zitkruk is in vele uitvoeringen te bestellen, met rugleuning of een zadelzitting. Het is allemaal mogelijk ! Bekijk ons assortiment hieronder.


Waarom een Swopper

De Swopper van Aeris heeft inmiddels duizenden mensen van rugklachten afgeholpen. Dit komt doordat de krukken zijn uitgevoerd met een speciaal veersysteem. Door deze techniek worden onze rug- en buikspieren geactiveerd. De rug- en buikspieren worden nu sterker door de swopper in plaats van slapper door een normale bureaustoel. Dit heeft als gevolg dat rug- en nekklachten worden verminderd en voorkomen. Ook heeft de kruk als positief gevolg dat de vet- en calorieverbranding van het lichaam toeneemt. De beweging en verbranding is zelfs bij te houden met de Swopper Fit app.

Ervaringen met de Swopper

De reviews van Swopper gebruikers zijn zeer positief. Uit onze ervaring is gebleken dat gebruikers nu een definitieve oplossing hebben voor hun lichamelijke klachten. Wij bieden iedereen de kans om dit zelf ook te ervaren, daarom is een vrijblijvende proefplaatsing bij ons geen probleem.

Uitvoeringen

De stoel is in vele uitvoeringen leverbaar. De Swopper Classic is het meest verkocht. Dit komt doordat de stoffering van zeer hoge kwaliteit en slijtvastheid voorzien is, een echte topper dus. Het afgelopen jaar is de AIR ook behoorlijk populair geworden. De AIR onderscheid zich door de extra comfortabele zitting. In ons assortiment zijn alle uitvoeringen beschikbaar. Wilt u een swopper kopen of heeft u advies nodig over de uitvoering van uw Swopper ? Wij adviseren u graag !

Close